ua en ru

ДПС за добу затримала 16 нелегальних мігрантів з Афганістану, Бангладеш і Пакистану

ДПС за добу затримала 16 нелегальних мігрантів з Афганістану, Бангладеш і Пакистану Фото: кордон України

Більшість затриманих прямували до країн ЄС

Державна прикордонна служба (ДПС) України за добу на західній ділянці кордону затримала 16 незаконних мігрантів - вихідців з Афганістану, Бангладеш і Пакистану. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Зокрема, сьогодні вранці на ділянці відповідальності відділу "Лужанка" Мукачівського загону прикордонний наряд виявив 7 невідомих осіб. Незаконних мігрантів затримали безпосередньо під час спроби перетнути державний кордон. Порушниками кордону не сім'я з Афганістану. Вони зізналися, що в пошуках кращої долі спрямовувалися в

Ще одну групу мігрантів затримали на ділянці відділу "Порубне" Чернівецького прикордонного загону. На околиці села Тарашани прикордонники спільно з співробітниками СБУ та Державної міграційної служби зупинили автомобіль марки BMW румунської реєстрації. У салоні, крім водія, громадянина України, знаходилися 4 осіб без документів. Під час співбесіди чоловіки заявили, що всі є громадянами Афганістану.

Ще 5 мігрантів затримали прикордонники Львівського загону. Серед затриманих 4 громадян Пакистану і громадянин Бангладеш. Чоловіки були без документів і рухалися у бік лінії державного кордону.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України заявляє про збільшення потоку незаконних мігрантів за 10 місяців 2015 р. на 40% порівняно з минулим роком.