ua en ru

Я готовий втратити в грошах, а віддати Ярмоленко в хороший клуб, - Ігор Суркіс

Я готовий втратити в грошах, а віддати Ярмоленко в хороший клуб, - Ігор Суркіс Фото: Ігор Суркіс

Ярмоленко буде грати тільки в топ-команді

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про те, як йдуть справи в клубі з трансфером Андрія Ярмоленка. Про це повідомляє "ПроФутбол".

"Я готовий навіть втратити в грошах, а віддати Ярмоленко в хороший європейський клуб. Все для того, щоб він, як Шевченко, Ребров, представляв наш клуб, а ми нею пишалися. Сподіваюся, що він це розуміє і усвідомлює. Тим більше, у мене з ним в особистому угоду підписано, що він може піти в топ-клуб з першої п'ятірки. А "Сток Сіті" я не вважаю топ-клубом. Київське "Динамо" значно вище рівнем і має більше амбіцій, ніж у "Сток Сіті". Ось так би я відповів тим уболівальникам, які мене хаять", - сказав Суркіс.

"Пропозицій від "Тоттенхема" у мене на столі не було. Якщо у мене буде пропозиція від будь-якого європейського клубу, я буду це обговорювати з Ярмоленко. Точно так само, як я обговорював пропозицію від "Сток Сіті". Я цього не приховував і сказав, що є така пропозиція і його готові придбати. Але моя думка була однозначною - "Сток Сіті" Ярмоленко йти не повинен. Я йому висловив свою думку, і, думаю, він мене почув", - додав Ігор Михайлович.

"На сьогоднішній день я вкладаю в команду не тільки душі і серця, але і коштів, тому буду приймати рішення, як діяти в тій чи іншій ситуації. А вболівальники можуть мене в цьому підтримувати чи не підтримувати, але для того, щоб підтримувати чи критикувати, треба що-то ще й витратити. Я витрачаю гроші на сьогоднішній день і моє бачення таке, що Ярмоленко потрібен київському "Динамо", необхідний. Однак, якщо надійде пропозиція від такого клубу, як у свій час не надійшли пропозиції щодо Шевченка. Хіба Шевченко не потрібен "Динамо"? Ребров, Лужний, Максимов не потрібні були "Динамо"? Перерахую десятки футболістів, яких ми відпускали. Хіба Ленс не потрібен був нам? Потрібен. Але надійшло гідну пропозицію по ньому. По-перше, він легіонер, і коли ми підписували контракт, я говорив, що якщо буде гідна пропозиція, то ми його розглянемо. Я вичавив із "Сандерленда" все, що можна було вичавити за цього футболіста. З фінансової точки зору я дуже задоволений, а заміну, я думаю, ми йому швидко знайшли. Поговоримо після декількох турів, ви побачите і скажіть, що команда не зазнала втрат, а, навпаки, посилилася", - продовжив президент "Динамо".

Нагадаємо, після продажу Ленса "Динамо" придбало у "Базеля" парагвайця Гонсалеса.