ua en ru

Я готовий грати де завгодно, лише б виходити в основі, - Коноплянка

Я готовий грати де завгодно, лише б виходити в основі, - Коноплянка Фото: Євген Коноплянка

Гравець севільців коментує свою форму

Гравець збірної України і "Севільї" Євген Коноплянка розповів про те, як змінилося життя в його клубі після приходу нового тренера. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Зараз все зовсім змінилося. Награється зовсім інший футбол. Дуже багато чого розповісти можна. Якщо коротко, то зараз стало проводитися більше роботи з м'ячем на тренуваннях, а вимагають від гравців грати і отримувати задоволення від гри. Я можу прокинутися і опинитися праворуч, потім під нападником, потім попереду, потім вже біжу до захисту по брівці. Тут необхідно бути готовим до всього. Я готовий хоч під першим номером бігати, лише б виходити в стартовому складі і грати. Знаєте, мати гарний номер і сидіти на лавці – не дуже добре", - сказав Коноплянка.

"Зараз з мовою вже стало набагато легше. Два слова вже розумію. Прогрес вже є, навіть знаючи два слова можна побудувати речення. Можна сказати, що розумію 50 на 50. Вже на половину адаптувався до Іспанії. Коли спочатку сюди приїхав, то думав, що тут все добре і я швидко адаптувався. Але виявилося все зовсім не так. Насправді, тільки зараз адаптація підходить до завершення". - додав гравець.

Нагадаємо, Коноплянка зіграв лише в двох з п'яти матчах сезону "Севільї". Чутки вже відправляють українця в "Шальке" і ПАОК.