ua en ru

Готовий на всі 100 відсотків до матчу з "Байєром", - Ярмоленко

Готовий на всі 100 відсотків до матчу з "Байєром", - Ярмоленко Фото: Андрій Ярмоленко (twitter.com/BVB)

Українець поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу

Український півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу 31 туру чемпіонату Німеччини проти "Баєра". Про це розповів в ефірі клубного BVB TV.

Зокрема, футболіст повідомив, що відновився після травми і готовий до матчу.

"Я готовий на 100%. Уже два тижні тренуюся в загальній групі. Одним словом, готовий допомагати команді всім, чим можу", - сказав Ярмоленко.

"Звичайно, мій старт і старт команди був супер, про таке тільки мріяти можна було. Але потім гра нашої команди і моя гра бажала кращого. Потім я отримав цю дурну травму і зараз все доводитися починати спочатку. Потрібно багато працювати на тренуваннях, щоб показувати хорошу і качестивенную гру. Радувати наших уболівальників", - зазначив футболіст.

Українець також розповів про свою готовність зіграти в матчі проти "Байєра" на позиції центрфорварда.

"Ця позиція для мене не нова. Звичайно, зручніше грати праворуч, але якщо цього вимагає команда, цього вимагає головний тренер, то я готовий зіграти на будь-якій позиції", - зазначив Ярмоленко.

Готовий на всі 100 відсотків до матчу з "Байєром", - Ярмоленко

Раніше офіційний сайт "джмелів" опублікував свій варіант стартового складу на гру з "Байєром", де український атакуючий півзахисник знаходиться на позиції центрального нападника.