ua en ru

Готель "Спорт" у центрі Києва увійде в мережу готелів Park Inn

Готель "Спорт" у центрі Києва увійде в мережу тризіркових готелів Park Inn. Вчора, 10 липня, власник "Спорту" - компанія "Смарт-холдинг" Вадима Новинського - підтвердив факт переговорів з готельєром Rezidor Hotel Group. Про це повідомляє видання "Комерсант-Україна".

Вивіска "Park Inn" з'явилася на будівлі готелю "Спорт" у центрі Києва вчора. У компанії "Юджин" (входить в "Смарт-холдинг" Вадима Новинського) зазначили, що ще тільки ведуть переговори про партнерство з власником бренду - міжнародним оператором Rezidor Hotel Group. "Ми погоджуємо договір про управління готелем, - повідомив директор з проектів нерухомості "Смарт-холдингу" Сергій Овчинников. - Але Rezidor вже консультує нас з питань реконструкції будівлі". У Rezidor відмовилися від коментарів до підписання договору.

Готель "Спорт" був побудований в 1989 р. і розташований в центрі Києва, поруч із НСК "Олімпійський". Загальна площа 23-поверхового будинку становить 10,37 тис. кв. м, номерний фонд - 170. У квітні 2012 р. повідомлялося, що ТОВ "Юджин" (р. Київ) приватизувало за 67 млн грн державне підприємство "Готель "Спорт".

The Rezidor Hotel Group, - один з найбільших готельних операторів у світі. Штаб-квартира розташована в Брюсселі. Готельний оператор володіє такими брендами, як Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn Hotels. Country Inn Hotels & Suites в Європі, Азії і на Близькому Сході. В управлінні компанії перебувають понад 320 готелів в більш ніж 50 країнах.