ua en ru

Держспецзв'язку усунула недоліки КСЗІ держреєстру е-декларування, - Євдоченко

Держспецзв'язку усунула недоліки КСЗІ держреєстру е-декларування, - Євдоченко Фото: голова Держслужби спецзв'язку і захисту інформації України Леонід Євдоченко

Керівництво Держслужби відзвітувало про "виконання всіх зобов'язань щодо створення умов для легітимного функціонування реєстру е-декларування з 1 вересня"

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв'язку) усунула недоліки комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) державного реєстру електронного декларування. Про це сьогодні під час брифінгу в Києві заявив голова Держспецзв'язку Леонід Євдоченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Недоліки, допущені компанією-розробником щодо побудованої комплексної системи захисту інформації реєстру (е-декларування, - ред.), Держспецзв'язку усунені", - зазначив Євдоченко.


За його словами, Держспецзв'язку, діючи винятково в межах повноважень та відповідно до законів України, виконала всі зобов'язання щодо створення умов для легітимного функціонування реєстру е-декларування з 1 вересня цього року.

Нагадаємо, раніше в серпні керівництво Держспецзв'язку вже заявляло про готовність завершити роботу над системою е-декларування самостійно, а також про те, що видати атестат відповідності КСЗІ реєстру е-декларування поки не є можливим.