ua en ru

Держслужба зайнятості пояснила відмову Шустеру у праві працювати в Україні

Держслужба зайнятості пояснила відмову Шустеру у праві працювати в Україні Фото: Савіку Шустеру анулювали дозвіл через кримінальну справу

Дозвіл анульовано через недостовірних даних у документах

Державна служба зайнятості анулювала дозвіл на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру з тієї причини, що проти нього здійснюється кримінальне провадження. Про це йдеться в повідомленні Держслужби зайнятості в Facebook.

Повідомляється, що 22 квітня надійшов лист від ДФС, в якому вказувалося, що у відношенні громадянина Канади Шустера здійснюється кримінальне провадження, внесене в жовтні 2015 року до ЄРДР.


"Таким чином, на час прийняття Київським міським центром зайнятості рішення про продовження дії дозволу на застосування роботодавцем праці громадянина Канади Шустера не врахований факт здійснення стосовно зазначеного іноземця кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

Держслужба зайнятості також повідомляє, що у відповідності з положеннями Порядку видачі дозволу на роботу іноземцям дозвіл анулюється, якщо в документах подаються недостовірні дані.

"Дозвіл на застосування роботодавцем праці громадянина Канади. Шустера було анульовано на підставі того, що документи, подані роботодавцем, містили недостовірні дані. А саме, в документах відсутня інформація про здійснення стосовно громадянина Канади С. Шустера кримінального провадження, що є підставою для відмови в продовженні дозволу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні.