ua en ru

Держсекретар США вважає, що чиновники, які не підтримують Трампа, повинні піти

Держсекретар США вважає, що  чиновники, які не підтримують Трампа, повинні піти Фото: Майк Помпео (flickr.com/gageskidmore)

Помпео прокоментував інформацію, що в Мін'юсті пропонували прослуховування і імпічмент Трампа

Держсекретар США Майк Помпео вважає, що чиновникам, які не готові допомагати президенту Дональду Трампу в його роботі, краще знайти інше місце роботи. Про це він заявив в інтерв'ю Fox News.

Таким чином він прокоментував інформацію, що в Мін'юсті планували прослушку і імпічмент Трампа.

"Якщо ти не можеш бути в команді, якщо ти не підтримуєш цю місію, то тоді, напевно, тобі варто зайнятися чимось іншим. Нам потрібно, щоб всі допомагали президентові Трампу роботі. І я сподіваюся, що все у кожному агентстві: Мін'юсті, ФБР, Державному департаменті беруть участь у цій роботі", - сказав Помпео.

Відзначимо, за інформацією The New York Times заступник генерального прокурора США Рід Розенштейн, контролює розслідування справи про втручання РФ в американські вибори, запропонував в минулому році таємно записувати президента США Дональда Трампа в Білому домі.

Він також обговорював введення в дію 25-ї поправки до Конституції США для дострокового припинення повноважень Трампа.

Разом з тим, Розенштейн заперечує ці заяви і назвав статтю в NYT "неточною і фактично неправильною".

Нагадаємо, Дональд Трамп вирішив відкласти публікацію матеріалів, щодо російського втручання у вибори США в 2016 році, заявивши, що поспілкувався з представниками Мін'юсту з приводу розсекречення деяких невідредагованих матеріалів.