ua en ru

Держпрограма соціально-економічного розвитку на 2013-2014 роки потребує 180 млрд грн капіталовкладень, - Азаров

Програма соціально-економічного розвитку на 2013-2014 роки потребує 180 млрд грн капіталовкладень. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"Для виконання завдань, поставлених Президентом України, уряд розробляє програму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Одночасно це наша відповідь на очікування бізнесу", - заявив він.

Азаров зазначив, що вже розглянуті кілька проектів програми, розроблені Міністерством економічного розвитку і торгівлі у співпраці з іншими міністерствами: "Створення подібної програми - не рядова подія. Справа не тільки в її масштабах - більше 180 млрд гривень державних капіталовкладень, які у нас ще ніколи за час незалежності не закладалося в наші програми ... Вперше ми концентруємо такі значні кошти безпосередньо на завданнях модернізації промисловості і структурної перебудови економіки. І вперше в рамках однієї програми системно доповнюємо державні інвестиції стимулами економічної свободи".

Читайте також: Азаров доручив до першої декади лютого доопрацювати проект Держпрограми активізації розвитку економіки на 2013-2014 рр.