ua en ru

Держприкордонслужба затримала громадян Ізраїлю та Молдови, які перебували в міжнародному розшуку

Держприкордонслужба затримала громадян Ізраїлю та Молдови, які перебували в міжнародному розшуку Фото: ДПС

Громадян передали до МВС

Співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) вчора, 20 жовтня, затримали громадянина Молдови, який перебуває у розшуку, під час перетину пункту пропуску "Сеньківка" (Чернігівська обл.). Окрім того, вчора в аеропорту "Бориспіль" було затримано громадянина Ізраїлю, який також перебував в міжнародному розшуку за шахрайські дії, йдеться у повідомленні прес-служби ДПС України.

Так, повідомляється, що громадянина Молдови, який перебував в розшуку, затримали вчора ввечері прикордонники Чернігівського загону.

"Під час перевірки мікроавтобусу "Мерседес", який прямував до України через пункт пропуску "Сеньківка2 на одного з пасажирів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники одразу ж затримали чоловіка, а також проінформували взаємодіючі підрозділи. У ході встановлення обставин було з'ясовано, що громадянин Молдови розшукується поліцією Румунії за шахрайство. Затриманого передали до МВС", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що вчора прикордонники в аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Ізраїлю, який також перебував в міжнародному розшуку за шахрайські дії.

"Чоловіка, який намагався потрапити на рейс "Київ - Тель-Авів", прикордонний наряд зупинив під час проведення паспортного контролю. Зазначеного громадянина передали до МВС", - додали в прес-службі відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області СБУ затримала бойовика, який захоплював Слов'янськ під керівництвом терориста Стрєлкова-Гіркіна.