ua en ru

Держприкордонслужба за добу зафіксувала 4 безпілотника

Державна прикордонна служба України за минулу добу зафіксовано 4 безпілотника.

Державна прикордонна служба України за минулу добу зафіксовано 4 безпілотника. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

"Незаконні збройні формування і ЗС РФ продовжують ведення повітряної розвідки на кордоні та в контрольованих районах уздовж лінії бойових зіткнень з допомогою безпілотних літальних апаратів. За минулу добу прикордонники зафіксували застосування безпілотників у 4 випадках. Літальні апарати були виявлені в районі н. п. Сартана, Курахове і Благодатне (Донецька обл.)", - йдеться в повідомленні.

При цьому бойових зіткнень підрозділів Держприкордонслужби з бойовиками за добу не було.

Крім цього, зазначається, що вчора, 29 жовтня, на контрольному посту "Суха Балка" були виявлені двоє громадян України, жителів Донецької області, які відносяться до незаконним збройним формуванням. Під час перевірки у одного з них було посвідчення співробітника ДАІ з позначками так званої "Донецької народної республіки", в іншого - документи з відмітками про чергування на блокпостах, розташованих на контрольованих бойовиками територіях.

Також учора прикордонний наряд виявив в районі н. п. Станично-Луганське (Луганська обл.) 3 чоловік, які, помітивши прикордонників, втекли. В ході переслідування вдалось затримати 1 людини.

Нагадаємо, за добу з 28 на 29 жовтня українські прикордонники зафіксували 5 безпілотників.