ua en ru

Держприкордонслужба України заявляє про відсутність контролю над пункту "Ізварине"

Державна прикордонна служба України заявляє про відсутність контролю з боку України над прикордонним пунктом "Ізварине" Луганської області на кордоні з Росією.

Державна прикордонна служба України заявляє про відсутність контролю з боку України над прикордонним пунктом "Ізварине" Луганської області на кордоні з Росією. Про це РБК-Україна повідомив начальник прес-служби Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Ні, немає контролю", - заявив Слободян. При цьому коментуючи інформацію в ЗМІ про те, що даний прикордонний пункт був обстріляний і захоплений бойовиками цієї ночі начальник прес-служби Держприкордонслужби України зазначив: "Ні, це витягли стару інформацію. Він був обстріляний ще 21 числа".

Нагадаємо, 23 червня в 12:00 представник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Чеповий заявив, що "український кордон на замку".

"У нас є вогневої контроль всього кордону. У такому режимі ми контролюємо вогневим методом. Це означає, що кордон зараз на замку. Головний акцент, що техніка не може пересуватися", - заявив Чеповий.