ua en ru

Держприкордонслужба України відзначає перегрупування російських військ і бойовиків

Держприкордонслужба України відзначає перегрупування російських військ і бойовиків Джерело фото:EPA
Державна прикордонна служба України відзначає перегрупування російських військ і бойовиків.

Державна прикордонна служба України відзначає перегрупування російських військ і бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПС.

"Ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою. ... Зазначається переміщення та перегрупування російських військ і бойовиків. Найбільша активність зафіксована на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за минулу добу бойових зіткнень між підрозділами Держприкордонслужби та терористами не відбувалося, порушення повітряного простору України та використання бойовиками БПЛА не зафіксовано.

"О 10.00 16.11.2014 в Донецькій області неподалік н. п. Костянтинівка прикордонним нарядом, за інформацією СБУ, в районі одного з автомобільних мостів виявлений пакет, в якому був предмет схожий на пластид вагою близько 0,5 кг Речовину передали співробітникам МВС для проведення експертизи", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, на Донбасі за добу загинули 6 бійців сил антитерористичної операції, ще 9 були поранені.