ua en ru

Держприкордонслужба України зафіксувала відвід через кордон колон військової техніки РФ

Державна прикордонна служба України зафіксувала відвід кількох колон російської військової техніки з території України до Росії через пункт пропуску "Успенка".

Державна прикордонна служба України зафіксувала відвід кількох колон російської військової техніки з території України до Росії через пункт пропуску "Успенка". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПС.

"Вчора, починаючи з 15.00, був зафіксований відвід через кордон РФ декількох колон військової техніки до 10 одиниць в кожній. Військова техніка та особовий склад ЗС РФ покинули Україну через пункт пропуску "Успенка", який тимчасово знаходиться під контролем незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

При цьому, згідно з повідомленням, частини регулярної армії РФ, що дислокувалися в Україні, замінюються на загони бойовиків, які пройшли місячну підготовку в польових таборах ГРУ ГШ ЗС РФ в районі Ростова-на-Дону.

При цьому наголошується, що бойові зіткнення з підрозділами Держприкордонслужби не було.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинув 1 український військовослужбовець і 4 отримали поранення.