ua en ru

Держприкордонслужба з початку року затримала понад 1,5 тис. осіб, розшукуваних Інтерполом

Держприкордонслужба з початку року затримала понад 1,5 тис. осіб, розшукуваних Інтерполом Фото: прикордонний контроль (прес-центр ДПСУ)

Співробітники ДПСУ затримали 1520 осіб

Співробітники Державної прикордонної служби України з початку року затримали понад 1,5 тис. осіб, розшукуваних Інтерполом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби у Тwitter.

"З початку року за базою даних Інтерполу співробітники ДПСУ затримали майже 1520 осіб, які перебували у міжнародному розшуку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники Луцького та Чернівецького загонів виявили два транспортні засоби, які розшукував Інтерпол.

Так, в пункт пропуску "Ягодин" прибув мікроавтобус Mercedes 2005 року випуску української реєстрації. Під час здійснення заходів контролю з’ясувалося, що іномарка перебуває в міжнародному розшуку як викрадена на території України. Цим транспортним засобом наш співвітчизник слідував в Україну. А в пункті пропуску "Порубне", що на кордоні з Румунією, міжнародна база Інтерполу спрацювала на автомобіль Volkswagen 2003 року випуску. За даними ДПСУ, громадянин Румунії керував іномаркою, яка була викрадена в Греції.