ua en ru

Держкомпідприємництво ініціює скорочення максимального терміну проведення експертизи будівельних робіт з 90 до 45 днів

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський запропонував зменшити максимальний термін експертизи будівельних робіт з 90 до 45 днів і зобов'язати при цьому експертів надавати проміжні результати перевірки кожні 5 днів. Про це М.Бродський заявив під час засідання робочої групи, присвяченого проблемам будівельної галузі, повідомляє прес-служба Держкомпідприємництва.

"Наше кінцеве завдання - відкрити людям можливість легко входити в будівельний бізнес. З іншого боку, ми маємо сформувати у бізнесу відповідальність за свою діяльність на всіх етапах її провадження", - наголосив М.Бродський.
Серед інших пріоритетних завдань у будівельній галузі, які ставить перед собою Держкомпідприємництво, є оптимізація витрат замовника та підрядника під час проходження документообігу та унеможливлення монополізації в будівельній сфері.
Держкомпідприємництво підтримало пропозицію про безстрокове подовження 5-річної ліцензії у разі позитивного досвіду роботи компанії на ринку будівельних робіт і офіційного працевлаштування всіх її працівників.