ua en ru

Держкіно заборонило показ ще 6 російських фільмів та серіалів

Держкіно заборонило показ ще 6 російських фільмів та серіалів Фото: Держкіно заборонило показ низки фільмів РФ

Зокрема, заборонено х/ф "Нічні вартові"

Державне агентство України з питань кіно заборонило показ ще 6 російських фільмів та серіалів. Про це йдеться у повідомленні Держкіно у Facebook.

Так, за результатами розгляду Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок та серіалів виробництва Російської Федерації, які були подані правовласниками для отримання прокатних посвідчень, а також реагуючи на інформацію Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення і скарги громадян, було відмовлено в державній реєстрації та видачі прокатного посвідчення художньому фільму "Нічні вартові", а також скасовано державну реєстрацію та анульовано прокатні посвідчення т/c "Не шкодую, не кличу, не плачу", "Знайда-3", "Було це на Кубані", х/ф "Недолуга невістка", т/с "Коли розквітне багульник".

Держкіно продовжує роботу по захисту інформаційного простору України та забезпеченню виконання Закону України “Про кінем...

Опубліковано ДержКіно України 6 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оприлюднила список російських каналів, яким обмежено мовлення в Україні.