ua en ru

Держкіно заборонило ще 2 російські серіали

Держкіно заборонило ще 2 російські серіали Фото: Держкіно заборонило ще 2 російські серіали

Забороняється показ серіалів "Дорога на острів Пасхи" та "Подстава"

Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) заборонило показ та розповсюдження ще двох російських телесеріалів - "Дорога на острів Пасхи" та "Подстава". Про це йдеться у повідомленні агенства у Facebook.

"Державне агентство України з питань кіно у рамках виконання покладеного на нього завдання щодо захисту інформаційного простору України на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно України відмовило в державній реєстрації російським телевізійним серіалам: "Дорога на острів Пасхи" режисер Аравін В., 2012 р. та "Подстава" режисер Назіров С., 2012 р.", - йдеться у повідомленні.

Державне агентство України з питань кіно у рамках виконання покладеного на нього завдання щодо захисту інформаційного пр...

Posted by ДержКіно України on 18 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) прийняло рішення відмовити в державній реєстрації серіалам: "Синдром дракона", і "Тільки ти", а також анулювати прокатні посвідчення ряду фільмів, серед яких "Бригада" і "Вулиці розбитих ліхтарів - 5".