ua en ru

Держказначейство заявляє, що через нього не проводились розрахунки за придбання автомобіля Lexus

Державне казначейство України заявляє, що через реєстраційний рахунок, відкритий ДП „Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації" в органах Державного казначейства України, розрахунків на придбання автомобіля Lexus не проводилось.

Згідно з планом використання бюджетних коштів на 2010 р. ДП „Дніпропетровський регіональний державний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації" з державного бюджету передбачені поточні видатки на суму 412,5 тис. грн, які проводяться відповідно до помісячного розпису.

"Використання коштів, акумульованих на розрахункових рахунках державних підприємств, відкритих в установах комерційних банків для ведення господарської діяльності, здійснюється виключно за рішенням керівників відповідних державних підприємств", - йдеться в заяві відомства..

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що має намір звільнити голову Дніпропетровського регіонального державного науково-технічного центру стандартизації, метрології та сертифікації за придбання центром дорогого автомобіля Lexus.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України заборонив чиновникам купувати дорогі автомобілі за бюджетні гроші.