ua en ru

Держказначейство перевело Щастя Луганської обл. 1,5 млн грн, - ОДА

Держказначейство перевів на рахунок р. Щастя Луганської обл. 1,5 млн грн.

Держказначейство перевів на рахунок р. Щастя Луганської обл. 1,5 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні після зустрічі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля з міністром фінансів Олександром Шлапаком та головою Держказначейства Тетяни Слюз було розблоковано Держказначейство Жовтневого району р. Луганська, яке обслуговувало р. Щастя. Після цього багатостраждальне Щастя отримало 1 млн. 520 тис. 218 грн. Ці гроші передбачені, в тому числі для зарплати працівників ясел-садка №103, ясел-садка №124, Счастьинского інтернату для сиріт (програми на заробітну плату, медикаменти, харчування, комунальні платежі, оздоровлення дітей тощо)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, кошти отримали Счастьинское ПТУ Луганського національного університету ім. Шевченка, міський палац культури, міська бібліотека для дорослих, бібліотека для дітей, міська лікарня, професійний ліцей та виконавчий комітет міськради.

"Це перший транш коштів, який надійшов з клопотанням Г. Москаля, подальше фінансування буде залежати не від ОДА, а від заявок до Держказначейства від установ, що фінансуються з Держбюджету", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 7 жовтня народні депутати України підтримали проект постанови №5115 "Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області, зміну і встановлення меж Новоайдарського та Слов'яносербського районів Луганської області".