ua en ru

Незважаючи на оголошену поліцією евакуацію, в Держгеонадрах залишається група людей

Незважаючи на оголошену поліцією евакуацію, в Держгеонадрах залишається група людей Фото: Держгеонадра

Всередині будівлі Держгеонадр сталася бійка

Люди, які вранці захопили будівлю Держгеонадр, стверджують, що є представниками нового в. о. голови Служби Олега Кирилюка. Про це повідомили в прес-службі відомства.

"Також в установу з групою зайшов Микола Фощій. Останній представляється як новий перший заступник. Всередині почалася бійка. Працівники були в дуже напруженому стані. У відділ по управлінню персоналом надійшло розпорядження Кабінету міністрів про призначення нового в.о. голови Служби, однак офіційного документа на "Урядовому порталі" немає", - повідомили в Службі.

У відомстві додали, що поліція зобов'язали всіх працівників покинути приміщення Служби, обґрунтовуючи це повідомленням про замінування приміщення.

"Однак жодних представників вибухотехнічної служби на місці не було. Зате в приміщенні Держгеонадр досі залишаються група людей на чолі з Олегом Кирилюком і Миколою Фощій", - повідомили в Службі.

Нагадаємо, у поліції повідомили, що захоплення кабінету голови Державної служби геології та надр України у Києві був непорозумінням щодо ситуації зі зміною керівництва служби.