ua en ru

Держгеонадра видала East Europe Petroleum LLC 11 спецдозволів на видобуток газу

Держгеонадра видала East Europe Petroleum LLC 11 спецдозволів на видобуток газу Фото - telegraf.com.ua

Компанії видані 11 спецдозволів на розробку нових ліцензійних ділянок в Полтавській області

Державна служба геології та надр України видала газодобувній компанії East Europe Petroleum LLC (раніше ТОВ "Голден Деррік", Київ) ще 11 спеціальних дозволів на надрокористування. Про це пишуть "Українські новини" з посиланням на дані Держгеології.

Як наголошується, згідно з наказами про видачу спецдозволів, опублікованих на сайті Держгеології від 8 листопада 2017 року, East Europe Petroleum LLC (ТОВ "Іст Юроуп Петролеум") видано 11 спецдозволів на розробку нових ліцензійних ділянок в Полтавській області.

Підкреслюється, що розробка нових площ дозволить підвищити незалежність України та забезпечить збільшення надходжень як до місцевого, так і державного бюджету.

Газовидобувна компанія East Europe Petroleum LLC (раніше ТОВ "Голден Деррік"), здійснює діяльність у сфері геології та геологорозвідування, а також займається по розвідувальним бурінням і видобутком вуглеводнів. Власники компанії – держава в особі національної акціонерної компанії "Надра України" та кіпрської компанії Hartlog Limited, яка, згідно з відкритими джерелами, належить молдавському бізнесменові Анатолу Статі.

В даний момент East Europe Petroleum LLC є власником 19 спецдозволів на нафтогазові ліцензійні ділянки.

Як відомо, 1 листопада газодобувна компанія "Голден Деррік" (Київ) перейменувалася в ТОВ "Іст Юроуп Петролеум" (East Europe Petroleum LLC). 7 вересня Держгеології підписала документи про видачу 16 ліцензій на розробку газового родовища в Полтавській області газодобувної компанії "Голден Деррік".