ua en ru

Держгеонадра планують до 2020 збільшити видобуток нафти і газу в Україні на 35%

Держгеонадра планують до 2020 збільшити видобуток нафти і газу в Україні на 35% Фото: до 2020 року планує збільшити видобуток нафти і газу в Україні на 35%

"Укргазвидобування" отримало 7 нових площ на користування вуглеводнями

Державна служба геології та надр України планує до 2020 року збільшити видобуток нафти і газу в Україні на 35%. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Збільшення видобутку газу наразі є однією із ключових позиції програми уряду. До 2020 року передбачається збільшення видобутку вуглеводнів на 35% – до 27 млрд кубометрів на рік", - зазначається в повідомленні.

Крім того, вказано, що ПАТ "Укргазвидобування" отримало 7 нових спецдозволів на користування надрами, а дію 4 дозволів було продовжено.


"Укргазвидобування" отримало 7 нових площ на користування вуглеводнями. Серед них на видобування Дубаневицького родовища у Львівській області та Волохівського родовища у Харківської області. На п’яти ділянках "Укргазвидобування" планує проводити геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укргазвидобування" планує збільшити видобуток газу на 38% до 2020 року - до 20 млрд куб. м з 14,528 куб.м. в 2015 році.