ua en ru

Держдеп США привітав створення антикорупційного суду в Україні

Держдеп США привітав створення антикорупційного суду в Україні Фото: офіційний представник Держдепу Хізер Ноєрт (flickr.com statephotos)

У США висловили вдячність за прийняття закону про створення суду по боротьбі з корупцією

Державний департамент Сполучених Штатів Америки привітав закон про антикорупційний суд. Про це написала офіційний представник Держдепу США Хізер Нойерт у своєму Twitter.

"Сполучені Штати висловлюють вдячність Україні за ухвалення закону про створення незалежного суду по боротьбі з корупцією. З цим кроком Україна зробила важливий крок на шляху до досягнення європейського майбутнього, яке її народ вимагав під час революції гідності", - написала вона.

Так, в заяві Держдепартаменту наголошується, що США вітають ухвалення в Україні закону про створення незалежного антикорупційного суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державний департамент Сполучених Штатів закликав Україну провести реформи для боротьби з корупцією, зокрема - створити антикорупційний суд.

Сполучені Штати повністю підтримують Міжнародний валютний фонд (МВФ), який визначить, чи відповідає новий закон про створення суду зобов'язаннями України за програмою МВФ.