ua en ru

ДержНС повідомляє про розвантаження 40 фур німецької гумдопомоги

У логістичному центрі під Києвом станом на ранок 9 жовтня розвантажені вже 40 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини.

У логістичному центрі під Києвом станом на ранок 9 жовтня розвантажені вже 40 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини. Про це повідомив голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, передає прес-служба ДержНС.

"Починаючи з 7 жовтня, в логістичному центрі поблизу Києва, цілодобово йде розвантаження гуманітарної допомоги від уряду Німеччини. Вчора ввечері ми вже розвантажили 30 фур. Протягом цієї ночі було розвантажено ще 10 вантажівок. Таким чином, станом на ранок 9 жовтня нам вдалося розвантажити вже 40 вантажівок гуманітарної допомоги. Роботи йдуть згідно з планом: злагоджено і продуктивно",- повідомив Бочковський.

За його словами, серед гуманітарної допомоги, яку вже вдалося розвантажити, теплий одяг для тимчасово переміщених осіб, побутова техніка (холодильники і пральні машини), медичне обладнання, ліжка та інші речі першої необхідності.

"Зараз у логістичному центрі вже знаходяться всі 112 вантажівок. Після їхнього повного розвантаження буде вирішуватися питання їх подальшого розподілу і перевезення до місця призначення", - сказав глава Держнс.

Нагадаємо, 6 жовтня 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини перетнули українсько-польський кордон. 8 жовтня вантажівки з гуманітарною допомогою прибули до логістичного центру недалеко від Києва.