ua en ru

ДержНС залучить на вибори Ради 7,5 тис. рятувальників

ДержНС залучить на вибори Ради 7,5 тис. рятувальників
У зв'язку із проведенням 26 жовтня в Україні позачергових виборів народних депутатів, із 25 по 27 жовтня органи управління і формування системи Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДержНС) переводяться на посилений режим чергування.

У зв'язку із проведенням 26 жовтня в Україні позачергових виборів народних депутатів, із 25 по 27 жовтня органи управління і формування системи Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДержНС) переводяться на посилений режим чергування. Про це повідомили у прес-службі ДержНС.

"Безпосередньо в день виборів на виборчих дільницях на чергуванні перебуватиме 4,5 тис. осіб особового складу та 2 тис. одиниць спецтехніки ДержНС. Ще 3 тис. осіб здійснюватимуть патрулювання в населених пунктах України. Рятувальники стежитимуть за пожежною безпекою на виборчих дільницях і забезпечуватимуть оперативне реагування на надзвичайні ситуації в разі їх виникнення", - йдеться в повідомленні.

По місту Києву і Київській області на чергуванні перебуватиме понад 700 рятувальників і 180 одиниць спецтехніки. Ще більше 500 рятувальників і 150 одиниць спецтехніки перебуватимуть у резерві.

Нагадаємо, МВС залучить до охорони порядку в день виборів Ради 82 тис. міліціонерів (у Києві - 5,5 тис., у Київській області - 5 тис.).