ua en ru

У ДБР затвердили порядок конкурсу для призначення на посади в бюро

У ДБР затвердили порядок конкурсу для призначення на посади в бюро Фото: Роман Труба (УНІАН)

Заявки на участь у складі комісії приймаються до 6 лютого

Державне бюро розслідувань звертається до громадських об’єднань з проханням подати кандидатури до складу внутрішніх конкурсних комісій Бюро. Відповідне оголошення розміщене на сайті Кабінету міністрів України.

Зазначається, директор ДБР Роман Труба затвердив "Порядок проведення конкурсу для призначення на посади у Державному бюро розслідувань". Згідно з документом, до складу конкурсної комісії входять п’ять осіб, три з яких обов’язково мають бути представниками ДБР. Ще два члени можуть бути як від ДБР, так і від інших державних органів чи громадських об’єднань.

"Громадські об’єднання, які займаються діяльністю, пов’язаною з правоохоронною та/або правозахисною сферами, до 24:00 6 лютого мають подати кандидатури для включення до складу двох конкурсних комісій Бюро", - йдеться в оголошенні.

Визначати, хто з кандидатів увійде до складу конкурсних комісій, буде комітет з відбору представників громадських об’єднань шляхом голосування. Рішення щодо затвердження складу конкурсних комісій буде оголошено окремо.

Нагадаємо, як раніше повідомив директор ДБР Роман Труба, основний склад Державного бюро розслідувань має бути сформований до кінця 2018 року.