ua en ru

Держбюро розслідувань презентувало звіт про діяльність за 4 місяці

Держбюро розслідувань презентувало звіт про діяльність за 4 місяці Фото: директор ДБР Роман Труба (УНІАН)

Державне бюро розслідувань шукає працівників на 701 посаду

Державне бюро розслідувань презентувало звіт про діяльність з грудня 2017 року по березень 2018 року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Відлік часу для запуску ДБР розпочався 22 листопада 2017 року - з призначенням Романа Труби на посаду директора бюро та початку формування органу. Станом на кінець березня 2018 року оголошено конкурси на 701 посаду Державного бюро розслідувань. У підслідності ДБР - високопосадовці, працівники правоохоронних органів, судді та особи, що вчинили військові злочини", - йдеть у звіті.

Як зазначається, на 246 посад конкурси вже оголошено: на 27 керівних посад конкурс проводить зовнішня комісія, на 219 посад центрального апарату - внутрішня комісія ДБР. Ще на 455 посад до семи територіальних управлінь конкурси будуть оголошені найближчими днями.

Так, у звіті наводиться перелік пропозицій щодо змін до законодавства, які необхідні для старту та подальшої ефективної роботи ДБР, інформація про історію формування бюро, перебіг та умови конкурсного відбору, відомості про комунікацію з міжнародними партнерами та громадянським суспільством, а також кошторис бюро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне бюро розслідувань (ДБР) розпочне перші розслідування вже у вересні 2018 року.