ua en ru

Держбюро розслідувань оголосило конкурс на 219 посад центрального апарату

Держбюро розслідувань оголосило конкурс на 219 посад центрального апарату Фото: Роман Труба (УНІАН)

На посади слідчих Бюро потрібно 152 кандидарути

Державне бюро розслідувань (ДБР) оголосило конкурс на зайняття 219 посад центрального апарату. Про це сказав директор ДБР Роман Труба, повідомляє прес-служба Бюро.

Зокрема він зазначив, що на посади слідчих Бюро потрібно 152 кандидарути.

"Це перша хвиля конкурсу. Незабаром буде оголошено конкурс до територіальних управлінь. Переконаний, що тисячі людей захочуть спробувати свої сили. Вони мають знати, що всі процедури буде проведено прозоро. Той, хто переможе - зробить це завдяки своїм здібностям. Хто не переможе - має знати, що Бюро для всіх кандидатів забезпечило рівні можливості", - зазначив Труба.

За його словами, кандидати можуть подавати документи з 14 березня по 11 квітня включно.

Конкурс на посади керівників управлінь, відділів, секторів, всіх працівників управління внутрішнього контролю, а також директорів територіальних органів проводить зовнішня комісія. Наразі у Верховній раді зареєстровано законопроекти, якими пропонується змінити цю норму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДБР затвердили порядок конкурсу для призначення на посади в Бюро . Згодом генеральний прокурор України Юрій Луценко анонсував створення у Генпрокуратурі департаменту процесуального керівництва розслідуваних Державним бюро розслідувань справ.