ua en ru

Держбюджет втрачає не менше 300 млн доларів в рік через заборону грального бізнесу, - Аваков

Держбюджет втрачає не менше 300 млн доларів в рік через заборону грального бізнесу, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Аваков закликав Раду ухвалити закони, що забезпечують контроль держави над гральним бізнесом

Щорічно український бюджет втрачає близько 300 млн доларів від незаконного грального бізнесу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Звертаюся до Верховної Ради з проханням невідкладно розглянути законопроекти і прийняти будь-який проект - що дає правила, обмеження на цьому ринку і повертаючи цей тіньовий грошовий потік під контроль держави! Нам потрібні ці податки! Я оцінюю недоплачені податки в бюджет з сектора грального бізнесу не менше 300 млн доларів", - написав він.

Зокрема, Аваков додав, що діяльність ряду лотерейних операторів, таких як "МСЛ", "Патріот", стала незаконною після введення РНБО санкцій.

Крім того, компанії "Лото", "Олімпійське лото", "Дрім лото" і ряд інших лотерей діють поза законодавства України, тому підлягають закриттю.

"Розчищення авгієвих стаєнь нами починається через два тижні - в який вже раз. Прохання всім легальним операторам підготувати дозвільні та податкові документи. Іншим - закритися", - додав міністр.

Игорка... всі ці нескінченні павільйони і підвальчики.. миттєві лотереї, ігрові автомати, замасковані під інтер...

Опубліковано Arsen Avakov 10 листопад 2016 р.

Нагадаємо, Служба безпеки України закрыла розгалужену мережу інтернет-казино, яка надавала заборонені законом послуги азартних ігор і букмекерської діяльності.