ua en ru

СБУ ліквідувала мережу гральних закладів, що не має аналогів в Україні

СБУ ліквідувала мережу гральних закладів, що не має аналогів в Україні Фото: СБУ закрила унікальну мережу гральних закладів

Співробітники СБУ виявили понад п'ять тисяч добре законспірованих гральних закладів

Служба безпеки України закрила розгалужену мережу інтернет-казино, яка надавала заборонені законом послуги азартних ігор і букмекерської діяльності. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Мережа закладів грального бізнесу, яка входить в топ-100 компаній, що працюють на ринку грального бізнесу, не має аналогів в Україні.

Повідомляється, що злочинці тривалий час діяли на території всієї України, в тому числі на тимчасово окупованих територіях. Крім цього, злочинна група працювала в Росії, країнах колишнього СРСР і в Європі.

Організатори злочинної схеми розробили спеціальні інструкції, у відповідності з якими велися управління і контроль за роботою бізнесу на непідконтрольних Україні територіях.

Тільки в Україні співробітники СБУ виявили понад 5 тис. добре законспірованих закладів, які надавали незаконні послуги.

"Крім того, діяльність забороненого грального бізнесу забезпечувала фінансування терористичної діяльності на сході України, що є злочином за ст. 258-5 Кримінального кодексу України - фінансування тероризму", - йдеться в повідомленні.

У ході обшуків правоохоронці вилучили майже одну тисячу сучасного комп'ютерного та серверного обладнання, документацію, ігрові пристрої і понад 7 млн гривень.

Слідство продовжує з'ясовувати обставини створення і функціонування грального бізнесу і встановлювати усіх причетних до цього осіб.

співробітники СБУ викрили унікальну ігрову сеть1співробітники СБУ викрили унікальну ігрову мережу 2співробітники СБУ викрили унікальну ігрову мережу 3співробітники СБУ викрили унікальну ігрову мережу 4співробітники СБУ викрили унікальну ігрову мережу 5співробітники СБУ викрили унікальну ігрову мережу 6

Фото: співробітники СБУ викрили унікальну мережу, що складається з 5 тисяч гральних закладів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів підтримає будь-який варіант законопроекту про легалізацію грального бізнесу.