ua en ru

Державіаслужба запросила лоукости літати у Львів

Державіаслужба запросила лоукости літати у Львів Міжнародний аеропорт "Львів"

Державна авіаційна служба направила звернення до бюджетних авіаперевізників з пропозицією почати польоти в аеропорт "Львів". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури України.

"В продовження заходів на підтримку експерименту "відкрите небо", який проводиться в аеропорту Львова, Державна авіаційна служба України звернулася до бюджетних авіаперевізників з пропозицією почати польоти в аеропорт "Львів". Направлені листи в такі авіакомпанії як Ryanair ltd, EasyJet, WizzAir Hungary, Vueling Airlines, air one Spa, Air Berlin, Germanwings, Norwegian Air Shuttle", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Державіаслужба звернулася до української діаспори в Європі, оскільки більша частина її представників - це вихідці із Західної України, які зацікавлені в прямому авіасполученні зі Львовом.

"Ми просимо підтримати ініціативу українських авіаційних властей і зі свого боку продемонструвати європейським авіакомпаніям, що львівський напрямок - затребуване. Вихід лоукостів на нього - це можливість подорожувати з великим комфортом і швидкістю і з меншими витратами", - зазначили в Мінінфраструктури.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури з 2 квітня відкрило аеропорт "Львів" на принципах "відкритого неба" в односторонньому порядку.

Зазначимо, МІУ запропонує лоукосту Wizz Air залишитися в Україні.