ua en ru

Міська влада заборгувала одеському аеропорту 2 млн грн за опалення

Котельня міжнародного аеропорту "Одеса", незважаючи на аномально теплу погоду, продовжує роботу, оскільки крім самої будівлі аеропорту вона також опалює мікрорайон міста з населенням у кілька тисяч чоловік. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Ми продовжуємо постачати мікрорайон теплом, адже крім дитячого садка там також розташовані житлові будинки. Крім того, від міста не надходило розпорядження на відключення котелень, та й сенсу в цьому немає. Люди повинні жити в теплі", - підкреслив Олександр Земляний, начальник комплексу експлуатації та забезпечення аеропорту "Одеса".

Він додав, що котельня ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" працює на мінімальній потужності, і опалення вже частково відключено в адміністративних будівлях і приміщеннях аеровокзалу.

В аеропорту також повідомили, що місто вже заборгувало підприємству за опалення близько 2 млн грн. "Скарг на низьку температуру від місцевих жителів ніколи не надходило, тим більше, що після того як підприємство замінило ізоляцію на теплотрасі, втрати температури по всій протяжності труб не спостерігається", - підкреслили в прес-службі аеропорту .