ua en ru

Місто-господар Євробачення-2017 назвуть до вересня, - Кириленко

Місто-господар Євробачення-2017 назвуть до вересня, - Кириленко Фото: В'ячеслав Кириленко розповів, коли оголосять місто-господар Євробачення-2017

Результати конкурсу може оголосити прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Місто-господар Євробачення-2017 назвуть до вересня. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, повідомляє "5 канал".

"Ситуація не критична, місто буде визначений. Я думаю, що до вересня це станеться...Не страшно, якщо рішення перенести на кілька днів, але прийняти правильне рішення з усіх точок зору..Навіщо поспішати, якщо у нас є час?", - підкреслив Кириленко.


Він також зазначив, що проведення Євробачення-2017 це дорога справа - це видатки з державного бюджету та з місцевих бюджетів, це логістика, яка повинна бути забезпечена на рівні.

"Тому, щоб не помилитися, краще взяти 5-7 днів паузи, і вже потім оголосити місто-переможець", - підкреслив він, додавши, що результати конкурсу може оголосити і сам прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що організаційний комітет з підготовки і проведення " Євробачення-2017 в ході робочого засідання в четвер 25 серпня не прийняла рішення про вибір місця проведення міжнародного пісенного конкурсу. Город-господар Євробачення-2017 визначать за "кілька днів або тижнів".

Також нагадаємо, що в фінал відбору пройшли два міста - Київ і Дніпро. Заявки на проведення конкурсу подавали також Одеса, Харків, Львів та Херсон.