ua en ru

Гонтарєва відправилася на відпочинок в Ісландію, - нардеп

Гонтарєва відправилася на відпочинок в Ісландію, - нардеп Фото: Валерія Гонтарєва

Глава НБУ відпочиває з чоловіком і сином

Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва разом з сім'єю відправилася на відпочинок в Ісландію. Про це написав народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своєму Facebook.

"Голова Національного банку Валерія Гонтарєва з сім'єю (чоловіком і сином) зараз відпочиває в Ісландії. В ніч з 2-го на 3-е липня її бачили Hotel Katla Hofdabrekka", - написав він.

Голова Національного банку Валерія Гонтарєва із сім'єю (чоловіком і сином) зараз відпочиває в Ісландії. У ніч із 2-го на...

Posted by Олег Ляшко on 3 липня 2015 р.

Нагадаємо, ще взимку 2015 року Валерія Гонтарєва заявила, що отримує зарплату 10 тис. грн і незадоволена нею.

"Моя зарплата 10 тисяч гривень на місяць. Я не згодна з таким рівнем зарплати. Не згодні з ним і мої заступники, директори департаментів, рада НБУ... Ми сподіваємося, що Рада змінить розміри наших зарплат", - заявила Гонтарєва у відповідь на запитання народного депутата.

Зазначимо, вчора, 2 липня, Верховна Рада України підтримала в третьому читанні і в цілому законопроект № 1558-1 "Про реструктуризацію зобов'язань по кредитах в іноземній валюті". При цьому НБУ знову висловився проти законопроекту про реструктуризацію валютних кредитів.