ua en ru

Гонтарєва готова відзвітувати в Раді, - НБУ

Гонтарєва готова відзвітувати в Раді, - НБУ Фото: Валерія Гонтарєва (flickr.comNBU)

У НБУ повідомили, що Гонтарєва сьогодні очікувала можливість виступити зі звітом у Верховній Раді

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва готова відзвітувати в Верховній Раді України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НБУ у Facebook.

Так, на сторінці НБУ у соцмережі опубліковано фото Гонтарєвої, що є свідченням того, що вона перебуває в Україні.

"Друзі, це фотовідповідь на закиди деяких політиканів про те, що Валерія Гонтарева перебуває поза межами України. Сьогодні вона очікувала можливість виступити зі звітом у Верховній Раді України і завітала до НБУ", - йдеться у повідомленні.

Друзі, це фотовідповідь на закиди деяких політиканів про те, що Валерія Гонтарева перебуває поза межами України. Сьогод...

Опубліковано Національний банк України 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект постанови про звільнення глави Національного банку Валерії Гонтарєвої і проект про призначення на цю посаду Якова Смолія, який на даний момент виконує обов'язки голови НБУ.

Зазначимо, Валерія Гонтарєва заявила про намір покинути НБУ в квітні 2017 року, з 10 травня вона пішла в довгострокову відпустку. З травня обов'язки керівника центрального банку тимчасово виконує перший заступник голови Яків Смолій.