ua en ru

Голосіївський районний суд Києва переніс судове засідання у справі Пилипишина

Голосіївський районний суд Києва переніс судове засідання, де розглядається справа про перевищення службових повноважень колишнім головою Шевченківської районної адміністрації Києва Віктором Пилипишиним на 30 квітня 10:00. Про це заявив головуючий у справі суддя Микола Дідик, передає кореспондент РБК-Україна.

Сьогодні ході судового засідання суд допитав останнього свідка у справі. Разом з цим, сьогодні в суді дав свої свідчення Пилипишин. Він підкреслив, що вважає свої дії законними. "Мої дії були законними і економічно ефективними... Якби повернути той час і знову приймати рішення, я б прийняв точно таке ж рішення", - заявив Пилипишин.

Нагадаємо, прокуратура Києва в квітні 2011 р. об'єднала в одне провадження дві кримінальні справи проти Віктора Пилипишина за підозрою в перевищенні службових повноважень, внаслідок чого громаді Києва було завдано 15 млн грн збитку. Зокрема, комерційній структурі було передано у власність житловий чотириповерховий будинок за ціною 240 тис. грн для його подальшого знесення і приміщення вечірньої школи за ціною 274 тис. грн також для подальшого знесення.

Віктор Пилипишин обіймав посаду голови Шевченківської районної адміністрації Києва з червня 2006 р. по листопад 2010 р