ua en ru

За рік до сервісу Особистий кабінет долучилося 35 тис. клієнтів "Миколаївгазу"

За рік до сервісу Особистий кабінет долучилося 35 тис. клієнтів "Миколаївгазу" За рік до сервісу Особистий кабінет долучилося 35 тис. клієнтів "Миколаївгазу"

Рівно рік тому в листопаді 2015 року на сайті 104.ua для споживачів газу – жителів Миколаївської області з'явилася нова послуга – Особистий кабінет. Про це йдеться в прес-релізі компанії "Миколаївгаз".

Протягом року в сервіс були додані можливість побачити нараховану субсидію, вивантажити квитанцію на оплату за газ, а також завантажити заяву-приєднання на постачання та розподіл газу. З квітня абоненти можуть побачити у Особистому кабінеті інформацію про встановлені у них газових прилади, і тим самим здійснити звірку.

"Сервісом Особистий кабінет користуються вже понад 35 тисяч клієнтів нашої компанії, а це трохи більше 10% від загальної кількості споживачів газу Миколаївської області. За цей час через нього абонентами було передано 117 тисяч показань лічильника і написано 9,2 тисячі питань звернень", - розповідає голова правління ПАТ "Миколаївгаз" Богдан Стегній.

Зараз і до кінця листопада у користувачів Особистого кабінету також є можливість заплатити за газ онлайн без банківської комісії, повідомили в компанії.