ua en ru

ДПСУ: Кримінальну справу стосовно гендиректора "ТВі" порушено через ухилення від сплати податків на суму 3 млн грн

Державна податкова служба в м. Києві порушила кримінальну справу відносно генерального директора телерадіокомпанії "Телерадіосвіт" ("ТВі") Миколи Княжицького за ухилення від сплати податків на суму 3 млн грн. Про це повідомив начальник прес-служби Державної податкової служби в Києві Микола Ковтуненко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За наслідками проведення позапланової документальної перевірки ТОВ "Телерадіосвіт" ("ТВі") державна податкова інспекція у Солом'янському районі склала акт, яким встановлено порушення податкового законодавства, що призвело до заниження належного до сплати в бюджет податку на додану вартість на загальну суму понад 3 млн грн. Вказаний акт став підставою до порушення крим справи відносно директора даного підприємства", - сказав Ковтуненко.

Він додав, що мораторій, якій проголошено 25 червня щодо заборони перевірки ЗМІ, не порушено, тому що слідчі дії проводяться в рамках кримінальної справи, які відбулися в квітні 2012 р., тобто до оголошення мораторію.

Нагадаємо, раніше в телекомпанії повідомили, що ДПС вилучила практично всі документи, що стосуються її фінансово-господарської діяльності за 4 роки.