ua en ru

У ДМС очікують новий ажіотаж на біометричні паспорти напередодні новорічних свят

У ДМС очікують новий  ажіотаж на біометричні паспорти напередодні новорічних свят Фото: біометричний паспорт (dpsu.gov.ua)

На закінчення сезону відпусток прогнозується спад ажіотажу на біометричні паспорти

У Державній міграційній службі України (ДМС) очікують новий ажіотаж на отримання біометричних паспортів напередодні новорічних свят. Про це заявив прес-секретар ДП "Документ" (підпорядковується Державній міграційній службі України, - ред.) Володимир Поліщук, повідомляє "Укрінформ".

Так, Поліщук заявив, що на закінчення сезону відпусток прогнозується спад ажіотажу на біометричні паспорти. Разом з тим, напередодні новорічних свят очікується новий ажіотаж на отримання біометричних паспортів.

"Ажіотаж ще зберігається, але його вже зняли в Харкові, Дніпрі, Ужгороді, Івано-Франківську. Вже майже зняли ажіотаж в Києві тощо", - сказав Поліщук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2017 року року українці оформили близько 2,5 млн закордонних паспортів.

"З початку року працівниками підрозділів міграційної служби, "Паспортних сервісів" та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) оформлено близько 2,5 млн закордонних паспортів та понад 655 тисяч ID-паспортів", - повідомляли у Державній міграційній службі України.