ua en ru

Глави Міноборони і Генштабу доповіли Порошенко про підняття українського прапора над міськрадою Слов'янська

Міністр оборони України, генерал-полковник Валерій Гелетей і голова Генерального штабу, генерал-лейтенант Віктор Муженко доповіли Президенту України Петру Порошенку, що над міською радою звільненого Слов'янська Донецької області піднято Державний прапор України.

Міністр оборони України, генерал-полковник Валерій Гелетей і голова Генерального штабу, генерал-лейтенант Віктор Муженко доповіли Президенту України Петру Порошенку, що над міською радою звільненого Слов'янська Донецької області піднято Державний прапор України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"В цю хвилину над міськрадою Слов'янська перед строєм українських солдатів був піднятий Державний прапор України", - заявив глава Міноборони.

Він також зазначив, що доручення Президента України щодо відновлення роботи соціальних служб і служб міліції Слов'янська прийнято до виконання.

"Ми приступили до відновлення життєдіяльності міста", - додав Гелетей.

Президент заявив, що вітає військових, і дав доручення до кінця дня представити до нагород українських солдатів, які відзначилися при визволенні населених пунктів Миколаївка, Семенівка і Слов'янськ.

Нагадаємо, сьогодні вранці Слов'янськ був звільнений від бойовиків.

Сепаратисти перебували в місті майже 3 місяці, з 12 квітня 2014 р., коли був захоплений райвідділ міліції.