ua en ru

Глави МЗС Польщі, РФ та Німеччини 10 червня проведуть зустріч щодо врегулювання ситуації в Україні

Глава міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров, а також глава МЗС Польщі Радослав Сікорський, глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер 10 червня в Санкт-Петербурзі проведуть тристоронню зустріч щодо врегулювання внутрішньополітичної кризи в Україні.

Глава міністерства закордонних справ (МЗС) Росії Сергій Лавров, а також глава МЗС Польщі Радослав Сікорський, глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер 10 червня в Санкт-Петербурзі проведуть тристоронню зустріч щодо врегулювання внутрішньополітичної кризи в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС РФ.

"10 червня в Санкт-Петербурзі відбудеться четверта зустріч міністрів закордонних справ Росії, Німеччини та Польщі... планують...... обговорити найбільш актуальні міжнародні проблеми. Очікується, що основна увага буде приділена врегулюванню гострої внутрішньополітичної кризи в Україні, завданням припинення кровопролиття і запуску реального інклюзивного політдіалогу в цій країні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, міністри обміняються думками щодо реалізації різних напрямів і проектів тристороннього співробітництва, напрацьованих в ході попередніх зустрічей в Калінінграді (травень 2011), Берліні (березень 2012) і Варшаві (травень 2013 року), а також визначать вектор подальшого взаємодії країн у даному форматі.