ua en ru

Голови МЗС Німеччини, Франції та Польщі заявили, що будуть ініціювати повноцінний вступ України в ЄС після призначення нового Кабміну

Голови МЗС Німеччини, Франції та Польщі, що будуть ініціювати повноцінний вступ України в ЄС після призначення нового КабмінуМіністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер, Франції Лоран Фабіус і Польщі Радослав Сікорський під час переговорів на раді Майдану пообіцяли, що після призначення нового Кабінету міністрів України ініціюватимуть не тільки підписання угоди про асоціацію, але і повноцінний вступ України в Європейський союз.

Голови МЗС Німеччини, Франції та Польщі, що будуть ініціювати повноцінний вступ України в ЄС після призначення нового Кабміну
Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер, Франції Лоран Фабіус і Польщі Радослав Сікорський під час переговорів на раді Майдану пообіцяли, що після призначення нового Кабінету міністрів України ініціюватимуть не тільки підписання угоди про асоціацію, але і повноцінний вступ України в Європейський союз. Про це заявив народний депутат від партії "Удар" Сергій Куніцин в ефірі "Шустер LIVE" на "5 каналі".

"Вся Європа в їх особі (Вальтера Штайнмайера, Лорана Фабіуса і Радослава Сікорського) уповноважила їх виступити гарантами цієї угоди. Представники ради Майдану виступили, щоб жорстко була озвучена позиція Європи... про те, чи буде підписана асоціація, і вони сказали, що "так" - з новим урядом ми зобов'язуємося і гарантуємо підписання не тільки асоціацію, але і повноцінного вступу України якнайшвидшим часом у Євросоюз. Це дуже важливо", - заявив Куніцин.