ua en ru

Голову бориспільського осередку Радикальної партії затримали під час отримання хабара

Голову бориспільського осередку Радикальної партії затримали під час отримання хабара Фото: ГПУ

Зловмиснику мали щомісячно сплачувати 15 тис. грн керівники одного з підприємств

Голову фракції бориспільського осередку Радикальної партії затримали під час отримання хабара у розмірі 15 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

"Як з'ясувалось, депутатом організовано систематичне отримання неправомірної вигоди. Так, йому мали щомісячно сплачувати 15 тис. грн керівники одного з підприємств за нереагування на порушення у сфері охорони навколишнього природнього середовища. Загалом зловмисник вже отримав 30 тис. грн неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою втсановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Цю інформацію підтвердив і лідер Радикальної партії Олег Ляшко у Facebook.

"Прокуратура Київської області затримала на хабарі 15 тисяч гривень керівника фракції Радикальної партії в Бориспільській районній раді Володимира Шаповала", - написав Ляшко.

Погана вівця отару псує.Прокуратура Київської області затримала на хабарі 15 тисяч гривень керівника фракції Радикальн...

Опубликовано Олегом Ляшко 20 января 2016 г.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва постановив взяти під варту трьох податківців, підозрюваних у вимаганні хабара 3 млн 800 тис. гривень від директора підприємства.