ua en ru

Главою апарату КМДА призначений Володимир Бондаренко

Главою апарату Київської міської державної адміністрації призначений Володимир Бондаренко.

Главою апарату Київської міської державної адміністрації призначений Володимир Бондаренко. Відповідне розпорядження підписав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

"У мене є три головних вимоги до працівників апарату - це прозорість в роботі, оперативність виконання доручень і відсутність корупційної складової в їх діяльності", - зазначив Бондаренко під час подання керівникам управлінь.

Крім того, керівник апарату наголосив, що одним із пріоритетів у його роботі на новій посаді стане забезпечення непорушного права громадян на доступ до публічної інформації, розвиток електронного управління і мінімізація бюрократичних процедур.

У повідомленні наголошується, що Володимир Бондаренко призначений на посаду керівника апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) в порядку переведення з посади керуючого справами секретаріату Київради.

Зазначимо, йдеться в повідомленні йде не про Володимира Дмитровича Бондаренка, який очолював КМДА з 7 березня по 10 червня 2014 р., а про Володимира Володимировича Бондаренка.