ua en ru

Головний інженер меткомбінату "Запоріжсталь" йде у мери Запоріжжя

Головний інженер металургійного комбінату "Запоріжсталь" Володимир Буряк заявив про своє висунення в якості кандидата на посаду Запорізького міського голови. Про це він заявив перед 20 тисячами людей на найбільшому в Запоріжжі стадіоні "Славутич-Арена".

На заході були присутні співробітники понад 50 промислових підприємств Запоріжжя. Керівники та трудові колективи найбільших міських заводів заявили, що головою міста має бути людина, яка не з чуток знає про проблеми городян і зможе їх вирішити.

Серед виступаючих були такі керівники найбільших промислових підприємств Запоріжжя як заступник генерального директора "Заводу напівпровідників" Андрій Онопрієнко, 1-й заступник голови правління "Дніпроспецсталі" Сергій Кійко, генеральний директор заводу "Запоріжкокс" Віталій Литовка, генеральний директор Вогнетривкого заводу Віктор Бусько, а також генеральний директор одного з найбільших в Україні меткомбінатів "Запоріжсталь" Ростислав Шурма.

Генеральний директор заводу "Запоріжкокс" Віталій Литовка заявив, що мером Запоріжжя має стати людина, у якої слова не розходяться з ділом.

"Шанс обрати нову владу в місті нам випадає досить рідко. Та городяни повинні цією можливістю скористатися", - заявив Віталій Литовка, говорячи про майбутні місцеві вибори і, зокрема, про вибори міського голови Запоріжжя.

Генеральний директор Вогнетривкого заводу Віктор Бусько заявив, що в Запоріжжі повинні бути найвищі стандарти життя, оскільки запорізькі заводи і їхні трудові колективи є рушійною силою національної економіки.

"Нам потрібен новий лідер, за якого не буде соромно, і якого підтримають трудові колективи міста", - заявив Бусько у своєму виступі.

Такої ж думки дотримується і генеральний директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма.

"Я особисто переконаний, що доля промислових підприємств і доля Запоріжжя нерозривно пов'язані. Ми з вами повинні взяти на себе відповідальність за долю рідного міста! Адже разом ми - сила Запоріжжя!", - звернувся до присутніх генеральний директор "Запоріжсталі".

Також Шурма заявив, що головний інженер "Запоріжсталі" Володимир Буряк є тією людиною, яка своєю працею заслужила повагу десятків тисяч жителів міста.

Після цих слів на сцену вийшов сам Володимир Буряк. Один з основних претендентів на пост міського голови Запоріжжя заявив, що не ділить мешканців міста за партійною ознакою, а також висловив впевненість, що мер повинен служити всім городянам, незважаючи на їх політичні уподобання. Ці слова Володимира Буряка були зустрінуті бурхливими оплесками присутніх.

Володимир Буряк оголосив, що прийняв рішення йти в мери не як кандидат від якої-небудь партії, а як кандидат від трудових колективів міста.

"Мене переповнює почуття відповідальності перед усіма вами. І мені приємно, що сьогодні тут не майорять партійні прапори, а є тільки прапори запорізьких підприємств, на яких працюють тисячі і тисячі городян. Я хочу всім запорожцям, представникам промислових підприємств, висловити свою подяку за те, що ви мені надали довіру", - заявив Буряк.

"Місто - це не тільки заводи, підприємства, будівлі, парки і сквери. Місто - це, насамперед, люди. Головне достоїнство Запоріжжя - це ви. Кожен з вас. Сила Запоріжжя - це люди. Я завжди був впевнений у цьому. За останні місяці я зустрівся з тисячами городян. Я відчув підтримку людей. Тому я йду в мери. Йду, щоб перемогти злодійство і той повний хаос і байдужість, які зараз панують у місті. Я йду в мери, щоб довести: міська влада може любити своє місто і поважати людей", - додав він.

Після цього городян чекав концерт легендарних груп 80-х років. Концерт став подарунком городянам від підприємств міста, які підтримали кандидатуру Володимира Буряка на виборах міського голови Запоріжжя.

Головний інженер меткомбінату "Запоріжсталь" йде у мери Запоріжжя