ua en ru

Головна подія року для фінансових керівників

Головна подія року для фінансових керівників

18-19 жовтня в Києві відбудеться 16-ї Форум Фінансових Директорів України. Це масштабна подія, присвячене економіки та фінансів, має багату історію. Щорічно Форум збирає понад 250 фінансових керівників зі всієї країни. До виступу на Форумі запрошуються тільки визнані експерти фінансової галузі. У цьому році захід відбудеться в КВЦ "Парковий" — найбільш престижному комплексі України міжнародного рівня.

Ексклюзивно для читачів "РБК-Україна" — знижка на 15%, при вказівці промо-коду "rbk17" на сайті.

Головна подія року для фінансових керівників

Центральні події Форуму Фінансових Директорів 2017:

Панельна дискусія за участю Максима Нефьодова (першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України), Кирила Звонарьова (МА "Бориспіль"), Сергія Коновця (НАК Нафтогаз України) Олександра Чернявського (Укрпошта), присвячена особливостям та стратегій управління фінансами держкомпаній

Інтерв'ю на сцені Форуму, на тему захисту бізнесу, дасть Альгірдас Шемета (бізнес-омбудсмен України). Проведе інтерв'ю Валентин Гвоздій, заступник голови Національної асоціації адвокатів України (ЮФ GOLAW).

Прогнози розвитку України і глобальної економіки, що визначають фінансову стратегію в 2018 році, представлять Ерік Найман (Capital Times), Олексій Блінов (Альфа-банк Україна), Олена Бєлан (Драгон-Капітал) і Сергій Ягнич (Укрсиббанк).

Вперше в Україні відбудеться фокус-сесія, присвячена Загальним центрів обслуговування. Ця новітня модель управління бізнесом широко поширена в сусідніх країнах і бурхливо розвивається. У Форумі візьмуть участь керівники одних з перших українських ОЦО Антон Новохатній (Gruma EMEA) та Антон Кравченко (Sun InBev Ukraine). Своїм досвідом поділиться Назар Фармага ("Делойт" в Україні), а також запрошений експерт з Польщі — HR-директор Opel Global Business Service, Якуб Дарон.

В рамках Форуму, відбудеться майстер-клас "CFO як лідер Agile змін", учасники якого набудуть навичок гнучкого управління, що дозволяють підвищити швидкість бізнес-процесів і адаптацію до змін в режимі реального часу. Проведе майстер-клас активний учасник міжнародних конференцій, Agile Coach, Scrum Master, Євген Лабунський.

CFO Cocktail Jazz Party — це відмінна можливість приємно провести час в компанії однодумців. Як відомо, корисні знайомства легше заводити в неформальній обстановці. У цьому допоможе гостям партнер Форуму, шотландський віскі №1 у світі, Johnnie Walker.

Ви можете ознайомитися з програмою Форуму на сайт, а також дізнаватися останні новини на facebook.

Спеціально для учасників Форуму передбачена знижка 50% від Генерального Перевізника Форуму — Oxygen Group (Оксі-Таксі), електромобілі якого комфортно доставлять Вас до місця призначення.

Будемо раді вітати Вас серед учасників Форуму!

Організатор: FA Service (cfo.ua)

Спонсори:

  • Золотий Фінансовий Партнер — Банк ПІВДЕННИЙ;
  • Золотий Інноваційний Партнер — IT-Enterprise;
  • Бронзовий Партнер — Acctiva;
  • Ексклюзивний HR-Партнер — Boyden;
  • E-Сервіс Партнер — E-COM; Партнер ЮФ GOLAW;
  • За участю ЕЙ в Україні, Innoware;

Генеральний інформаційний партнер — РБК-Україна; генеральний діловий медіа-партнер — журнал "Бізнес"; генеральний інформаційний спонсор — Лігабізнесінформ; кар'єрний партнер — Хедхантер Україна