ua en ru

Главі Держаудитслужби Гавриловій суд у четвер обиратиме запобіжний захід

Главі Держаудитслужби Гавриловій суд у четвер обиратиме запобіжний захід Фото: Лідія Гаврилова (УНІАН)

У вівторок чиновниці було повідомлено про підозру у незаконному збагаченні

Голові Державної аудиторської служби Лідії Гавриловій, котрій у вівторок, 23 січня, вручили підозру у незаконному збагаченні, обиратимуть міру запобіжного заходу у четвер, 25 січня. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура у Facebook.

"Завтра 25 січня 2018 року, о 10:30 слідчий суддя Солом’янського районного суду розгляне клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, про обрання запобіжного заходу голові Державної аудиторської служби, якій було повідомлено про підозру у незаконному збагаченні", - йдеться у повідомленні.

Завтра о 10:30, 25 січня 2018 року, слідчий суддя Солом’янського районного суду розгляне клопотання детективів НАБУ пог...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 24 січня 2018 р.

Нагадуємо, 23 січня 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили голові Держаудитслужби Лідії Гавриловій про підозру у незаконному збагаченні в розмірі близько 10 млн. грн. та декларуванні недостовірних даних.

За даними слідства, Гаврилова протягом 2015-2017 років отримала у власність активи, законність підстав набуття яких не підтверджена доказами. Зокрема, йдеться про придбану нерухомість у Києві (квартира, два паркомісця), позашляховик (2016 випуску), дорогі меблі, техніку, золоті злитки і готівки - у сумі 112,8 тис. доларів і 8,5 тис. Євро. Усе це було знайдене детективами НАБУ при обшуку квартири за місцем проживання чиновниці