ua en ru

Ватажки вимагають від бойовиків на Донбасі припинити видавати своє місце розташування

Ватажки вимагають від бойовиків на Донбасі припинити видавати своє місце розташування Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Командування вимагає від бойовиків припинити поширення інформації про місцезнаходження підрозділів

Російські куратори бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) видали розпорядження про необхідність не поширювати інформацію про розташування підрозділів сепаратистів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Куратори в "органах щодо дотримання режиму секретності" видали розпорядження на адресу середнього і молодшого командного ланки про суворої необхідності припинити поширення по радіоканалах і мобільними телефонами інформації про місця знаходження своїх підрозділів і про зміст виконуваних ними завдань", - написав Тимчук.

За його словами, у розпорядженні стверджується, що українські війська нібито отримали якісь "американські станції підслуховування", і тепер повністю контролюють радіоефір і мобільний зв'язок в прифронтовій смузі контрольованої окупантами території.

Аналогічне розпорядження отримують і представники "державно-адміністративного" персоналу різних керівних ланок ДНР, додав Тимчук.

Нагадаємо, бойовики так званої "Донецької народної республіки" демонтують обладнання Макіївського металургійного заводу.