ua en ru

Глава Південної Осетії закликав своїх "добровольців" покинути зону АТО

Президент самопроголошеної Південної Осетії Леонід Тібілов закликав своїх "добровольців" з числа жителів регіону покинути зону антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Президент самопроголошеної Південної Осетії Леонід Тібілов закликав своїх "добровольців" з числа жителів регіону покинути зону антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє інформаційне агентство Рес.

"Час диктує свої правила: зараз наші друзі в Луганській народній республіці та Донецької народній республіці переходять до формування інститутів державності, до іншого етапу свого розвитку, а ваше завдання підійшла до кінця... Як верховний головнокомандувач, я не віддавав наказу про направлення вас у Новоросію. Ви з доброї волі залишили мирне життя в ім'я справедливості. Але як глава держави, сьогодні я закликаю вас повернутися на батьківщину", - підкреслив Тібілов.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, на Донбасі воюють 32,4 тис. російських військових і найманців.